Sačuvajte pečurke za zimu
Interesantan način za čuvanje pečuraka je sušenje. To možete uraditi bez problema u svojim domovima. Pečurke isecite na listove i rasporedite ih po plehu prethodno obloženom papirom za pečenje. Sušite ih oko pet sati na temperaturi od 50 stepeni Celzijusa. Ako vam se ovaj način ne dopada, postoji i drugo rešenje. Pečurke isecite na listove i rasporedite ih preko rešetkaste površine da bi se obezbedilo strujanje vazduha. Rešetku stavite na sunčano mesto tako da pečurke budu izdignute bar pola metra iznad zemlje. Sušite ih najmanje dva dana, odnosno dok prilikom presavijanja ne počnu da se lome.
Previous post
Kapri rolat
Next post
Krompir salata s povrćem
more from category
Napravite sami čokoladne kapljice
Ne morate kupovati kapljice od čokolade, lako i jednostavno možete ih napraviti sami!
pročitaj još